Welkom

Patioschool De Kleine Prins; een veilige school waar de ontwikkeling van uw kind centraal staat.
Onze visie op het onderwijs wordt geïnspireerd door het verhaal van "De Kleine Prins". In dit wereldberoemde verhaal reist een jongetje van planeet naar planeet waarbij hij op elke planeet iets waardevols leert.
Geïnspireerd door dit verhaal werken wij samen met u en de kinderen aan
-samenwerking en verbondenheid, creativiteit, ontwikkeling, eigenheid en verantwoordelijkheid-.

Het onderwijs geven wij vorm in een team van 16 enthousiaste leerkrachten in een sfeervol gebouw aan de rand van De Bilt

Over ons

De Patioschool is een fijne plek voor kinderen. Welbevinden staat hoog in ons vaandel omdat wij van mening zijn dat presteren en goed in je vel zitten hand in hand gaan. De school richt zich dan ook, naast het meetbare zoals resultaten ook op het merkbare. Hieronder verstaan we bijvoorbeeld zelfvertrouwen, motivatie en plezier in leren. Deze zaken zijn misschien minder makkelijk om te meten maar zijn wat ons betreft enorm belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen.
slider latest news placeholder

• 04 juli 2022 Schoonmaak school
  • 05 juli 2022 Schoonmaak school
  • 05 juli 2022 Juffendag groep 7