BSO Partou

De Buitenschoolse Opvang Partou aan de Weltevreden 1 en 8 is speciaal voor kinderen van 4-12 jaar die het leuk vinden om na schooltijd lekker actief bezig te zijn. Partou aan de Weltevreden 8 is gevestigd in de Patioschool en is speciaal voor de allerkleinsten.

Zodra de kinderen wat groter zijn en meer toe zijn aan wat meer uitdaging worden de kinderen opgevangen op Weltevreden 1. Locatie Weltevreden 1 is een sport BSO en gevestigd in het clubhuis van voetbalvereniging FC De Bilt.

Plezier en ontspanning na een drukke schooldag zijn bij Partou belangrijk. Op deze locatie staat de nadruk op sport, naar buiten gaan en naar bewegen. De kinderen kunnen natuurlijk ook vrij spelen en hebben de keuze uit een breed, gevarieerd activiteitenaanbod met ook activiteiten gericht op creativiteit of muziek.

Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en helpen we ze spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken.

De naschoolse opvang is elke schooldag aansluitend op de schooltijden tot 18.30 uur open.In vakanties en tijdens studiedagen van school is de Partou geopend van 7.45-18.30 uur.Tijdens de vakantie en studiedagen worden alle kinderen opgevangen op Weltevreden 1.Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.partou.nl/kinderopvang-utrecht/de-bilt/de-bilt/weltevreden.

Het team:Teambsoweltevreden1@partou.nl 06 10 02 10 51 (Weltevreden 1)06 51 13 29 85 (Weltevreden 8)

Hoofdkantoor, klantenservice:info@partou.nl 088 23 47 500