Kerst Zaalvoetbaltoernooi

Beste ouders/begeleiders,

Zoals velen van jullie inmiddels weten komt het jaarlijkse kerstzaalvoetbaltoernooi er weer aan. Dit toernooi is een buitenschoolse toernooi, georganiseerd door Mens De Bilt. Het is ieder jaar weer een hele happening voor de kinderen zo gedurende hun kerstvakantie. 

Een vraag aan jullie ouders is dan ook weer als uw kind(eren) enthousiast zijn om ook dit jaar weer mee te doen ze bij mij vóór vrijdag 17 november aan te melden. (maarten@patioschool.nl) Om een hoop vragen uit de weg te gaan kan ik u nu al melden dat schema's en tijden allemaal nog niet bekend zijn. 

 

Hieronder de data wanneer het toernooi is. Tijden en klassen zijn nog onder voorbehoud 

Woensdag 27-12 (groep 3,4,5)

Donderdag 28-12 (groep ,5,6,7)

Vrijdag 29-12 groep ( 6,7,8)  

Zaterdag 30-12 (groep 7,8) (noodoplossing als de organisatie de eerste drie dagen niet rond krijgt)

 

Ik probeer uiteraard zoveel rekening te houden met het maken van de teams, maar dat is ook afhankelijk wie zich aanmelden. Het kan zomaar zijn dat het e.e.a gemixt zal worden om toch een team te kunnen maken. Uiteraard heeft een ieder team ook weer een begeleider nodig. Wie kan/wil dat op zich nemen?  Ik verwacht begin december jullie meer informatie te kunnen sturen. (Teamindelingen, schema's, begeleiding etc)  Mochten er echt nog noodzakelijke vragen zijn of ben ik iets vergeten kunt u mij altijd mailen en ik probeer dan zsm antwoord te geven.  

maarten@patioschool.nl 

Locatie van het toernooi: HF Witte centrum, Henri Dunantplein 4, De Bilt  Met vriendelijke groet,  Maarten van Brenk (Vakleerkracht gym)